News

31.08.2020 - Kirsten takker af efter 42 år m. lommeregneren ved sin side

Man må gerne være stolt

... når den første lønseddel fra ens nuværende arbejdsplads er 42 år gammel. Det håber vi Kirsten er. Vi, som virksomhed, er i den grad stolte. Stolte over at kunne fortælle om en person, som igennem de sidste 42 år, har dedikeret hendes arbejdsliv til et og samme firma.

Kirsten Röpke har gennem sine mere end 40 år hos FairTrans A/S, konstant formået at udvikle sit faglige kunnen, og tilegne sig ny og relevant viden, i en særdeles foranderlig verden og tid.
Hun startede som økonomiassistent, men gennem sin ihærdighed, nysgerrighed og flair for tal, avancerede hun hurtigt, og har i mere end 35 år stået i spidsen for vort bogholderi. Hendes indsats gennem alle år, har været inspirerende og beundringsværdig – selskabet er altid kommet forud for alt andet.
FairTrans har overvundet flere kriser i Kirstens lange virke, og hver eneste gang har Kirstens indsats spillet en central rolle. Hendes innovative tankegang og stædige gå-på-mod for at opstøve de bedste løsninger for firmaet, har ”båret frugt” mange gange. Endvidere har hun selv i en høj alder været firmaets IT superbruger, med særlig ekspertise i excel.

Kirsten, tusind tak for de kræfter du har lagt i firmaet - vi ønsker dig al mulig held og lykke i din nye tilværelse som pensionist, samt ønsker dig hjertelig velkommen i vores seniorklub. Vi glæder os til at møde dig gen på matrilen