Velkommen hos FairTrans

Fair står for reel, retfærdig, korrekt og  i  vores værdikæde er nøgleordene  fairness og fairplay alfa og omega. Det bygger ethvert solide kundeforhold og partnerskab  på, så gensidig respekt og tillid kan være bærende, vedvarende elementer i et  frugtbart  og konstruktivt samarbejde.

Vort motto/slogan er derfor: ”Sammen skaber vi vækst

FairTrans blev grundlagt i 1975 og er et internationalt transport-, speditions- og logistikselskab.

Vi har specialiseret os i transport og distribution af tør- og industrigods til/fra: Tyskland, Benelux, Østrig, Schweiz og videregående trafikker til det danske indland samt Norge, Sverige og Finland.

Selskabet råder over eget lagerhotel, egne trailere og i vort datterselskab Comet Transport over egen vognpark. Via en omhyggelig, professionel transport til modtagerne til aftalt tid, er vi med til at forædle kundens produkt!

FairTrans er medlem af brancheforeningen Danske Speditører. Alle opgaver udføres i henhold til Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser, NSAB2015 / CMR-loven

Vi søger chauffører!

Erfaren- eller nyuddannet chauffør? - vi mangler dig!

Vi har rygende travlt og søger derfor chauffører til vores vognpark. Vores kompetente medarbejdere samt vores top moderne materiel, vil være det perfekte grundlag for en yderst professionel arbejdsplads for dig, som søger et job "bag rattet". 

Kunne du tænke dig at høre mere, så send os en mail på job@(*** please remove ***)fairtrans.dk