Moderne vognpark

FairTrans overtog i 2006 transportvirksomheden Comet ApS, Rødekro samt Comet Transport GmbH, Flensburg.

Dermed råder FairTrans over en både stor og moderne vognpark, bestående af 74 egne trækkere samt over 100 trailere. Comet trækker, mens FairTrans stiller med trailerne. Desuden samarbejder vi med en fast stab af dygtige og seriøse vognmænd.

Hos FairTrans har vi til stadighed fokus på miljøet. Vi investerer således løbende i det nyeste, det mest moderne og det mest miljørigtige materiel, som lever op til de nyeste EU-normer. Desuden opfylder vore trailere naturligvis de seneste krav til sikkerhed (XL-certificerede).

Indvendige mål: Længde: 13,60 meter. Bredde 2,50 meter. Højde 2,68 meter. Svarende til et rumindhold på 92 cbm. eller 34 euro paller (bundmål 80 x 120 cm) Lasteevne maksimalt 24.000 kg – alle luftaffjedret. Ligeledes er et større antal af vore trailere forsynet med lift samt anti-skridbunde

FairTrans beskæftiger op mod hundrede erfarne og dygtige danske og tyske chauffører, der kender Europa som deres egen bukselomme. Alle chauffører arbejder i henhold til reglerne for de gældende køre- og hviletidsbestemmelser. Kundens garanti for, at godset kommer til tiden, effektivt og sikkert.

Alle lastbiler er udstyret med et satellit baseret flådestyrings- og kommunikationssystem.

Kontakt Comet Transport

Palle Pedersen

Palle Pedersen

Stolt medlem

ITD - et stærkt fællesskab, som vi er stolte af at være en del af

 

Vi søger chauffører

Erfaren- eller nyuddannet chauffør? - vi mangler dig!

Vi har rygende travlt og søger derfor chauffører til vores vognpark. Vores kompetente medarbejdere samt vores top moderne materiel, vil være det perfekte grundlag for en yderst professionel arbejdsplads for dig, som søger et job "bag rattet". 

Kunne du tænke dig at høre mere, så send os en mail på job@fairtrans.dk