2. december 2020

BREXIT SKABER PRES…

UPDATE pr. 21-12-2020 

Der er konstateret ny mutation af Covid-19 i GB. Dermed træder suspenderingen i kraft allerede i dag mandag den
21. december – og fortsættes efterfølgende. Dette betyder, at alle forsendelser til/fra Storbritannien og Irland som er planlagt fra d.d. ikke kan garanteres ift. estimeret ankomst. Har du yderligere spørgsmål til netop din forsendelse – kontakt da endelig undertegnede. 

Søren Appel Jørgensen
+45 7368 7711
saj@(*** please remove ***)fairtrans.dk

 

 

** INFO VEDRØRENDE BREXIT**

BREXIT er lige om hjørnet og det skaber et naturligt pres på transportmarkedet henover Nordsøen. Mange kunder opleves af opbygge deres varelagre for at undgå de nye toldprocedurer, som der pr. 01.01.2021 vil træde i kraft. 
Specielt rederierne oplever stor spidsbelastning. De er i denne periode så hårdt belastet at de med de nuværende kapaciteter oplever udfordringer med at skabe plads til de fornødne kapaciteter.

Vi hos FairTrans gør hvad vi kan for at informere jer, vores kunder, løbende. Indtil videre antager vi, at situationen fortsætter året ud, hvorfor forsinkelser samt forlænget transit-tid til netop England kan forekomme. Derudover vil der i denne periode også kunne opstå ekstraomkostninger ifm. leveringer etc. 

Vi står klar ved telefonerne / mail – tøv derfor ikke med at kontakt os på 7368 7713 /jpj@(*** please remove ***)fairtrans.dk