FairTrans

Velkommen hos FairTrans

Undervejs for dig i Europa siden 1975

Undervejs for dig i Europa siden 1975

Velkommen hos FairTrans

Fair står for reel, retfærdig, korrekt og  i  vores værdikæde er nøgleordene  fairness og fairplay alfa og omega. Det bygger ethvert solide kundeforhold og partnerskab  på, så gensidig respekt og tillid kan være bærende, vedvarende elementer i et  frugtbart  og konstruktivt samarbejde.

Vort motto/slogan er derfor: ”Sammen skaber vi vækst

FairTrans blev grundlagt i 1975 og er et internationalt transport-, speditions- og logistikselskab.

Vi har specialiseret os i transport og distribution af tør- og industrigods til/fra: Tyskland, Benelux, Østrig, Schweiz og videregående trafikker til det danske indland samt Norge, Sverige og Finland.

Selskabet råder over eget lagerhotel, egne trailere og i vort datterselskab Comet Transport over egen vognpark. Via en omhyggelig, professionel transport til modtagerne til aftalt tid, er vi med til at forædle kundens produkt!

FairTrans er medlem af brancheforeningen Danske Speditører. Alle opgaver udføres i henhold til Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser, NSAB2015 / CMR-loven

Moderne vognpark

Certificeret og ajour med den nyeste teknik – over 100 trailere er undervejs for dig.

FairTrans overtog i 2006 transportvirksomheden Comet ApS, Rødekro samt Comet Transport GmbH, Flensburg.

Dermed råder FairTrans over en både stor og moderne vognpark, bestående af 74 egne trækkere samt over 100 trailere. Comet trækker, mens FairTrans stiller med trailerne. Desuden samarbejder vi med en fast stab af dygtige og seriøse vognmænd.

Hos FairTrans har vi til stadighed fokus på miljøet. Vi investerer således løbende i det nyeste, det mest moderne og det mest miljørigtige materiel, som lever op til de nyeste EU-normer. Desuden opfylder vore trailere naturligvis de seneste krav til sikkerhed (XL-certificerede).

Indvendige mål: Længde: 13,60 meter. Bredde 2,50 meter. Højde 2,68 meter. Svarende til et rumindhold på 92 cbm. eller 34 euro paller (bundmål 80 x 120 cm) Lasteevne maksimalt 24.000 kg – alle luftaffjedret. Ligeledes er et større antal af vore trailere forsynet med lift samt anti-skridbunde

FairTrans beskæftiger op mod hundrede erfarne og dygtige danske og tyske chauffører, der kender Europa som deres egen bukselomme. Alle chauffører arbejder i henhold til reglerne for de gældende køre- og hviletidsbestemmelser. Kundens garanti for, at godset kommer til tiden, effektivt og sikkert.

Alle lastbiler er udstyret med et satellit baseret flådestyrings- og kommunikationssystem.

Domicil i Kliplev

Herfra planlægges, organiseres, lastes, losses, lagres og repareres.

Vort domicil i Kliplev fungerer som et moderne distributionscenter. Her samles industri- og tørgods fra det meste af Europa.

Gods fra de skandinaviske lande lastes på vore biler og transporteres videre ud i Europa. Tilsvarende fragtes gods fra kunder i Europa til Kliplev, hvor det omlæsses til de lastvogne, som bringer godset videre til kunder i Skandinavien.

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig med din transportopgave. Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vores dygtige kollegaer sidder klar til at løse netop DIN transportopgave.